Jigolo Sektörü


- Site olarak jigoloları müşterilerle buluşturmakta nasıl bir rolünüz var?
Bizim sitemize üye olan insanlar kendi resimlerini, bilgilerini ve iletişim adreslerini yazıyorlar. İsteyen müşteri de onlara mesaj atıp görüşebiliyor.


- Zaten sitede hepsi var. Yaş, kilo, boy gibi standart bilgiler. Ayrıca kendilerinin doldurabileceği bir serbest alan da var. Burada da taleplere yönelik, cezbedici, ilgi çekici yazılar yer alıyor genelde. 

- Teknik olarak sosyal paylaşım sitelerinden farkımız yok. Sonuçta insanlar bu sitelerde de birbirleriyle mesajlaşıp sonra bir ilişki yaşayabilirler. Biz sonuçta insanlara bir alan açıyoruz, orasını istedikleri gibi doldurmak üyelerimize kalmış.

- Bire bir iletişimde olduğunuz üyeleriniz var mı? Neden insanlar jigolo olmak istiyor?
- Herkesin çok farklı sebepleri var. Bazısı harçlığını çıkarmak istiyor, tamamen bir iş olarak gören de var, bunu sırf zevk veya kendi cinsel arzularını tatmin etmek için yapan da.

- Jigolo müşterilerinin genelde yaşlı kadınlar olduğu yönünde bir algı vardır, bu doğru mu?

- Sitede tabii bire bir müşterileri takip etmiyoruz ama her yaş grubundan insanın jigoloyla birlikte olmak istediğini biliyorum. Yaşlıca hanımlar ağırlıkta diyebiliriz. Yaş grubu da genelde 30 ve sonrası olarak düşünülebilir ama dediğim gibi her yaştan hanım da talepte bulunabiliyor.